Tuoremyynti Pitkänen

Tuoretuotteiden tukku- ja jälleenmyyjä.

Olemme vuodesta 1989 asti toiminut suomalainen perheyritys ja toimimme sekä jälleenmyyjänä että omissa myyntipisteissämme Espoossa, Helsingissä ja Kirkkonummella. Päätoimipisteemme sijaitsee Espoossa Kauklahdessa, josta operoimme toimintaamme ja logistiikkaamme. Syksyllä 2020 avasimme myös uuden, nykyaikaisen jakelukeskuksen Vantaalle.

Maahantuomme itse satokauden alkaessa Euroopasta marjoja ja vihanneksia (pääasiallisesti Espanjasta, Saksasta, Hollannista sekä Puolasta). Kaikissa näissä maissa meillä on oma henkilöstömme valvomassa tuotteiden laatua, hintaa ja saatavuutta. Kevätkausi alkaa Espanjasta jo helmikuussa, jolloin tuotevalikoimassa on espanjalainen uusi peruna sekä mansikka. Valttikortteinamme on ehdottomasti pitkä-aikaisten suhteiden luonti viljelijöihin niin Suomessa kuin ulkomailla, valikoiman monipuolisuus, toimiva logistiikka sekä joustava yhteistyö. Myös alan asiantuntijuutta on ehtinyt kertyä yli 30 vuotta kestäneen toiminnan myötä.

Kotimaisen satokauden alkaessa keskitymme pääasiallisesti kotimaisten tuotteiden myyntiin. Pääasiallisesti mansikoita, mustikoita, vadelmia, uutta perunaa, porkkanaa yms. kesäkaudella. Syksyllä valikoimaan saapuvat kotimaiset omenat, karpalot, puolukat yms. Meillä on kaikista alan toimijoista kotimaisten mansikoiden pisin satokausi aina toukokuun alusta lokakuun alkuun. Sopimustilamme sijaitsevat Lounais-Suomessa, Etelä-rannikolla, Hämeessä, Itä-Suomessa ja Suomen marja-aitassa Savossa, joten saamme aina tuotteita, vaikka sää olisi toisella puolella Suomea huono!

Tuoretuotemyynnin lisäksi yrityksemme toimii myös kukkakauppa-alalla, jonka Kukkakaari-myymälät sijaitsevat EspoossaKirkkonummella ja Helsingissä.